fbpx

Spletni nakup Znajdise.net

Nahajate se na straneh spletne trgovine Agencije Znajdi se d.o.o. Vabimo vas, da izberete izdelek/storitev in nadaljujete z nakupom.

Nakup je zavezujoč, skladno z veljavno zakonodajo. Vse cene so brez DDV, razen, kjer je to posebej navedeno.

KOMPLET - Knjiga+Webinar LockDown

ZMAGOVALNI KOMPLET za VZETI USODO V SVOJE ROKE

Komplet je sestavljen specifično za današnje čase - ko se je treba znajti. Namenjen je vsem, ki ne želijo sedeti križem rok in čakati na boljše čase. Verjetmite mi - tudi v teh časih obstajajo posamezniki in podjetja, ki pokajo po šivih od dela. Pa tu ni govora o "vojnem dobičkarstvu", temveč o tem novem svetu, ki pa je tudi poln priložnosti.

 

Komplet je sestavljen iz kratkega a jedrnatega webinarja Lockdown podjetništvo in sveže knjige (Z)Najdi se v podjetništvu.

 

Ravno prava kombinacija, da nekoga "potegne" v odločitev, da stopi na pot ustvarjanja svoje nove poslovne poti!

 

Več o WEBINARJU:

Webinar bo obdelal 2 SKLOPA

 

  1. OPCIJE ZA USTVARJANJE DOHODKA prek interneta
  • Spletna trgovina (lastna spletna stran, wordpress, FB…)
  • Spletni portali ni platforme
  • Delo na daljavo/delo od doma

 

  1. Kako vse pravilno urediti
  • Kako lahko izvajaš dejavnost, v kakšni obliki itd.
  • Kaj vse moraš urediti, prijaviti…
  • Kakšni davki in prispevki te čakajo,
  • Kaj je z vso administracijo

 

 

Več o KNJIGI:

Predstavljajte si nekoga, ki začne razmišljati o podjetništvu. Najpogosteje začne svoje informiranje o začetku poslovne poti na internetu. Brska po različnih spletnih straneh, raznih zavodov, uradov, tudi blogov in prispevkov. Tako zbira informacije na spletu - in to od bolj ali manj kredibilnih virov. Seveda, vse informacije so na voljo - vendar - so zelo razpršene, nikoli ne zajamejo vseh področij, včasih pa se lahko tudi človek zgubi v poplavi informacij. Pri tem je tudi težko razločiti med kredibilnimi viri, trženjskimi kampanjami in nestrokovnimi nasveti občasnih blogerjev. Drug vir je potem pridobivajo nasvete od kolegov, znancev, sorodnikov - tudi slednji sicer kljub kakšni svoji izkušnji niso vedno nujno najboljši vir.

Spletna stran knjige

 

 
Datum IZVEDBE WEBINARJA: 21.12.2020 17:00-19:00.
 
Webinar obsega 2 uri + čas za vprašanja!
 
> NIVO: Začetni | Osnovni | Napredni | Strokovni.

 

 

NAVODILA ZA NAKUP IN NAROČILO STORITEV:
V primeru naročila in spletnega nakupa, naročate spletni seminar (webinar) Agencije Znajdi se d.o.o., ki bo potekal v terminih 17.-19.9.2019 od 17:00-19:00. Po prejemu predplačila za webinar, vam bomo na navedeno elektronsko pošto posredovali dostop do webinarja, ki se bo izvajal na naveden termin. V primeru, da elektronske pošte ne prejmete v roku 1 ure, najprej preverite v neželeno pošto. Odjava od webinarja ni možna, saj se z vašo rezervacijo zapolni mesto in s tem zagotovi izvedba. Za morebitni naknadni ogled vsebin boste obveščeni po izvedbi, slednje ni zagotovljeno.
 
 
O predavatelju:
Robert Dvoršek je podjetnik, računovodja, podjetniški in finančni svetovalec in avtor knjige (Z)Najdi se v podjetništvu. Je lastnik in direktor uspešnega računovodskega podjetja Agencija Znajdi se d.o.o., ustanovitelj in direktor Zavoda Znajdi se, samostojni podjetnik, predsednik več društev in združenj. V poslovnem svetu ima obilo izkušenj - 14 let dela v računovodstvu, 12 let vodenja samostojnega računovodskega servisa, vrsto let pa se ukvarja z davčnim in finančnim svetovanjem.
S podjetništvom in lastno poslovno kariero je pričel leta 2007 z ustanovitvijo zasebnega zavoda, nadaljeval z razvojem računovodskega servisa kot samostojni podjetnik, kasneje pa kot d.o.o.. Pred vstopom v poslovni svet je že več kot 10 let aktivno deloval v vodstvih različnih organizacij, društev in klubov. Poleg univerzitetne izobrazbe ima opravljena različna neformalna izobraževanja in za seboj vodenje več kot 100 projektov.
Redna cena: 114.00 EUR
Cena: 90.00 EUR
plus dostava
Količina:
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support