Ali računovodstvo prinaša korist vašemu poslovanju?

Se strinjate, da bi morali računovodje svojim strankam podati informacije v jasni in razumljivi obliki? Nedavno sem ugotovil, da računovodje govorimo jezik, ki ga le malokatere stranke razumejo.

 

 

Za ne-računovodje je računovodsko in knjigovodsko terminologijo zelo težko razumeti in ob tem dobiti razumljive informacije. Ampak vam se ni treba naučiti vse terminologije za usluge, ki jih plačujete! Nenazadnje, računovodjo plačujete zato, da dobite informacije, ki jih lahko uporabite pri vašem poslovanju. Te informacije ne smejo biti take, da jih morate sami dešifrirati, kajne? V bistvu sami gradite svoj posel z ogromno določitvami vsak dan. Namesto žebljev in desk so gradnik vašega dela informacije. Brez natančnih in razumljivih informacij je težko vedeti, kaj naj bo naslednji korak. Te informacije vam morajo biti predstavljene jasno in razumljivo. Če morate sami razvozlati informacije, je mogoče pametno ugotoviti, kakšen vpliv ima to na vaš posel.

Si želite v razumljivi obliki ogledati, katere informacije bi vam najbolj koristile in v kakšni obliki?

Če si to želite, imamo za vas brezplačno storitev. Z našo analizo računovodskih storitev in možnosti boste lahko sami določili, katere računovodske storitve so za vas najboljše. – in vzelo vam bo samo 20 minut časa na telefonu. Z informacijami, ki jih boste pridobili, boste lahko prilagodili računovodske storitve.

Storitev je popolnoma brezplačna in brez obveznosti!

Prave informacije za vas

S klikom spodaj, se lahko naročite na brezplačno analizo računovodskih storitev s katero boste lahko izboljšali svoje poslovanje. 
Verodostojno in razumljivo! 
 

 

 

Avtor: Robert Dvoršek, dipl. ekon. (UN)

O avtorju:

Robert Dvoršek je podjetnik, računovodja, podjetniški in finančni svetovalec. Je lastnik in direktor uspešnega podjetja Agencija Znajdi se d.o.o., ustanovitelj in direktor Zavoda Znajdi se, samostojni podjetnik, predsednik več društev in združenj. V poslovnem svetu ima obilo izkušenj - 10 let dela v računovodstvu, 8 let vodenja samostojnega računovodskega servisa, vrsto let pa se ukvarja z davčnim in finančnim svetovanjem.
S podjetništvom in lastno poslovno kariero je pričel leta 2007 z ustanovitvijo zasebnega zavoda, nadaljeval z razvojem računovodskega servisa kot samostojni podjetnik, kasneje pa kot d.o.o.. Pred vstopom v poslovni svet je že več kot 10 let aktivno deloval v vodstvih različnih organizacij, društev in klubov. Poleg predsedovanje več društvom in aktivnosti v lokalnih in nacionalnih organizacijah ima za seboj tudi izvedbo in vodenje več kot 50 večjih in manjših projektov, predvsem iz področja podjetništva in mladinskega dela. Poleg univerzitetne izobrazbe ima opravljena različna neformalna izobraževanja - Marketing za podjetnike, računovodski tečaji in seminarje, izobraževanje za menedžerje v mladinskih organizacijah, pred tem pa še večletni inštruktorski tečaj Zveze tabornikov Sloveni in druga izobraževanja iz področja projektnega in timskega dela.