fbpx

NOVOST: Tema meseca na znajdise.net

Ste se v teh časih kdaj vprašali, ali lahko naredite nekaj več. Recimo, da se prilagodite situaciji in sedaj stvar teče kot še nikoli? Mi smo si upali. V sklopu ZNAJDI SE akademije bo izšla knjiga z naslovom (Z)NAJDI SE V PODJETNIŠTVU, pripravljamo webinarje in pa tudi darilne komplete za vse, ki bi si želeli od podjetništva tisto nekaj več. Pripravljamo vas prilagojene, ki smo jih poimenovali tema meseca. V decembru bomo raziskovali, pisali in poročali o Lockdown podjetništvo. 

 

V zadnjih tednih in mesecih smo v ZNAJDI SE akademiji trdo delali na izboljšanju vsebin in tudi še večji dostopnosti za podjetnike. Rezultat tega so tudi vsebinski sklopi, ki bodo pomenili predstavitev določene tematike, primerne letnemu času oziroma mesecu.

Še vedno bomo objavljali različne zanimive, aktualne in nujne vsebine, vendar na splošno pa bo pozornost usmerjena v izbrano temo, ki jo bomo obdelali počez in poprek, da boste podjetniki sigurno našli tudi veliko koristnih informacij  in odgovorov zase.

Poleg člankov na znajdise.net in prispevkov na naših socialnih omrežjih, bodo s to temo povezane tudi druge vsebine – večina teh je vključena tudi v naši knjigi (Z)NAJDI SE v podjetništvu, ki izide konec novembra in jo lahko naročite v PREDNAROČILIH po ugodnejši ceni (TUKAJ).

 

Ta december bo… kaj drugega kot Lockdown podjetništvo

NOVA SITUACIJA ZAHTEVA NOVE PRISTOPE!

Internet poleg zabave omogoča ustvarjanje lepih zaslužkov. Pa tu ne govorimo o čudežnih novih shemah nagrajevanja, piramidnih sistemih ali rizičnih investicijah.

Govorimo o prodajanju tvojih izdelkov, storitev, tvojega znanja in sposobnosti preko interneta. Če so bili tovrstni načini ustvarjanj zaslužka še pred nekaj leti v povojih, so danes to ustaljene in zanesljive platforme.

Vendar obstaja en "keč" - tudi če ustvarjaš take dohodke v tujini, preko interneta, preko neke platforme… vse to se obravnava kot tvoj dohodek - in sicer dohodek iz dejavnosti. In to pomeni, da moraš tako dejavnost tudi primerno prijaviti, urediti vse potrebne birokratske zadeve ter na koncu tudi plačati kaj davka.

 

Več sledi v nadaljevanju.

 

Avtor: Robert Dvoršek

O avtorju:

Robert Dvoršek je podjetnik, računovodja, podjetniški in finančni svetovalec. Je lastnik in direktor uspešnega podjetja Agencija Znajdi se d.o.o., ustanovitelj in direktor Zavoda Znajdi se, samostojni podjetnik, predsednik več društev in združenj. V poslovnem svetu ima obilo izkušenj - 15 let dela v računovodstvu, 13 let vodenja samostojnega računovodskega servisa, vrsto let pa se ukvarja z davčnim in finančnim svetovanjem. S podjetništvom in lastno poslovno kariero je pričel leta 2007 z ustanovitvijo zasebnega zavoda, nadaljeval z razvojem računovodskega servisa kot samostojni podjetnik, kasneje pa kot d.o.o.. Pred vstopom v poslovni svet je že več kot 10 let aktivno deloval v vodstvih različnih organizacij, društev in klubov. Poleg univerzitetne izobrazbe ima opravljena različna neformalna izobraževanja in za seboj vodenje več kot 100 projektov. 
 
Vir slike iz naslovnice: Photo by Unsplash
Tags :