fbpx

Spletni nakup Znajdise.net

Nahajate se na straneh spletne trgovine Agencije Znajdi se d.o.o. Vabimo vas, da izberete izdelek/storitev in nadaljujete z nakupom.

Nakup je zavezujoč, skladno z veljavno zakonodajo. Vse cene so brez DDV, razen, kjer je to posebej navedeno.

Webinar - Lockdown podjetništvo

Več o WEBINARJU:

Webinar bo obdelal 2 SKLOPA

 

  1. OPCIJE ZA USTVARJANJE DOHODKA prek interneta
  • Spletna trgovina (lastna spletna stran, wordpress, FB…)
  • Spletni portali ni platforme
  • Delo na daljavo/delo od doma

 

  1. Kako vse pravilno urediti
  • Kako lahko izvajaš dejavnost, v kakšni obliki itd.
  • Kaj vse moraš urediti, prijaviti…
  • Kakšni davki in prispevki te čakajo,
  • Kaj je z vso administracijo

 

Datum IZVEDBE WEBINARJA: 21.12.2020 17:00-19:00.

 

Webinar obsega 2 uri + čas za vprašanja!

 

> NIVO: Začetni | Osnovni | Napredni | Strokovni.

 

NAVODILA ZA NAKUP IN NAROČILO STORITEV:
V primeru naročila in spletnega nakupa, naročate spletni seminar (webinar) Agencije Znajdi se d.o.o., ki bo potekal v terminih 17.-19.9.2019 od 17:00-19:00. Po prejemu predplačila za webinar, vam bomo na navedeno elektronsko pošto posredovali dostop do webinarja, ki se bo izvajal na naveden termin. V primeru, da elektronske pošte ne prejmete v roku 1 ure, najprej preverite v neželeno pošto. Odjava od webinarja ni možna, saj se z vašo rezervacijo zapolni mesto in s tem zagotovi izvedba. Za morebitni naknadni ogled vsebin boste obveščeni po izvedbi, slednje ni zagotovljeno.

 

O predavatelju:
Robert Dvoršek je podjetnik, računovodja, podjetniški in finančni svetovalec in avtor knjige (Z)Najdi se v podjetništvu. Je lastnik in direktor uspešnega računovodskega podjetja Agencija Znajdi se d.o.o., ustanovitelj in direktor Zavoda Znajdi se, samostojni podjetnik, predsednik več društev in združenj. V poslovnem svetu ima obilo izkušenj - 14 let dela v računovodstvu, 12 let vodenja samostojnega računovodskega servisa, vrsto let pa se ukvarja z davčnim in finančnim svetovanjem.
S podjetništvom in lastno poslovno kariero je pričel leta 2007 z ustanovitvijo zasebnega zavoda, nadaljeval z razvojem računovodskega servisa kot samostojni podjetnik, kasneje pa kot d.o.o.. Pred vstopom v poslovni svet je že več kot 10 let aktivno deloval v vodstvih različnih organizacij, društev in klubov. Poleg univerzitetne izobrazbe ima opravljena različna neformalna izobraževanja in za seboj vodenje več kot 100 projektov.
Cena: 69.00 EUR
plus dostava
Količina:
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support